Avís Legal

Dades de l’Empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa:

Nom de l’Empresa: QUARANTA
Denominació Social: Pedro Bermudez
C.I.F.: 52202164-F
Domicili Social i Comercial: Carrer de Nicaragua, 141 Local 2 (Pasatge Batista i Roca) 08029 - Barcelona, Espanya
Telèfon: +34 93 419 1610
Adreça de correu electrònic: info@quaranta.es

 

Protecció de Dades de Caràcter Personal

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament dels dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, Quaranta informa als usuaris que Quaranta ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent.

Els dades de caràcter personal que es recullen als formularis del lloc web d’Quaranta són objecte de tractament automatitzat. La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el desenvolupament de les tasques d’informació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies de l’empresa. Quaranta ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten.

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.