La Carta

Estàs a:  Especialitats per a compartir

Cremina

Formatge cremós, suau de gust, ho servim calent amb un toc dolç de pebrots i carbassó.

Burrata

Mozzarela cremosa, típica de la Puglia, es desfà a la boca. La presentem de dues formes diferents: Clàssica (amb tomàquet, carbassó i espècies) o trufada (amb bolets i oli de tòfones).

Tomino del Buscaiolo

Formatge suau calent, embolicat en speck, sobre una base de poma, escarola i coulis de fruits vermells.

Robiola Tres Llets

Formatge de mescla amb un punt cremós, l’acompanyem amb confitura de tomàquet i amanida.

Fior di Langa

Formatge de mescla molt gustós, amb textura una mica més compacta, el servim calent, amb pesto i tomàquet.

 

 

 

 

Preguntes freqüents:

Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.