La Carta

Estàs a:  Cruixents de Piadina
La nostra particular pizza molt cruixent.

Taormina

Mesclum de bolets, gorgonzola, espinacs frescos, parmesà, mozzarela i oli de tòfona.

Agrigento

Pernil de Parma, tomàquet, mozzarela, parmesà i ruca.

Margherita

Pernil dolç, tomàquet i mozzarela.

Calabrese

Base de salsa pesto amb caprí, tomàquet sec, tomàquet natural i ruca.

Capricciosa

Xampinyons, pernil dolç, carxofes, mozzarela i tomàquet.

Siracusa

Tonyina, albergínies confitades, tomàquet i mozzarela.

Segesta

Parmesà, gorgonzola, caprí, mozzarela i tomàquets secs.

Catania

Bolonyesa, parmesà, salami i peperoncino picant.

 

 

 

 

Preguntes freqüents:

Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.