La Carta
Estàs a: Amanides
CapreseTomàquet, mozzarella i salsa pesto. |
ZucchineCarbassó, formatge parmesà, vinagreta de llimona i salsa de fruits vermells. |
FollonicaBase cruixent, xampinyó, tomàquet laminat i el nostre mesclum. |
SelvàticaRuca, encenalls de parmesà i tomàquet. |
EspinacsCistella cruixent amb brots d’espinacs, Taleggio, poma, nous i coulis de gerds. |
EnnaTèbia de mozzarela en confitura de pètals de rosa, mesclum i tomàquet. |
PeresEscarola frissé, pera i gorgonzola amb pinyons. |
RústicaTomàquet, olives sicilianes, ricota salata (formatge fresc una mica curat, sicilià) i mesclum. |
VulcanoMesclum, tomàquet sec, mozzarela i el seu cruixent. |
BariEspinacs, Tomino calenta (formatge cremós), speck i picada d’ametlles i tomàquet. |
CefaluMilfulls de tomàquet i caprino (formatge de cabra suau, com d’untar) amb mesclum i pesto. |
Selecciona altra categoria:
Preguntes freqüents:
Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.