La Carta

Estàs a:  Amanides

Caprese

Tomàquet, mozzarella i salsa pesto.

Zucchine

Carbassó, formatge parmesà, vinagreta de llimona i salsa de fruits vermells.

Follonica

Base cruixent, xampinyó, tomàquet laminat i el nostre mesclum.

Selvàtica

Ruca, encenalls de parmesà i tomàquet.

Espinacs

Cistella cruixent amb brots d’espinacs, Taleggio, poma, nous i coulis de gerds.

Enna

Tèbia de mozzarela en confitura de pètals de rosa, mesclum i tomàquet.

Peres

Escarola frissé, pera i gorgonzola amb pinyons.

Rústica

Tomàquet, olives sicilianes, ricota salata (formatge fresc una mica curat, sicilià) i mesclum.

Vulcano

Mesclum, tomàquet sec, mozzarela i el seu cruixent.

Bari

Espinacs, Tomino calenta (formatge cremós), speck i picada d’ametlles i tomàquet.

Cefalu

Milfulls de tomàquet i caprino (formatge de cabra suau, com d’untar) amb mesclum i pesto.

 

 

 

 

Preguntes freqüents:

Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.