La Carta

Estàs a:  Piadinas
Coca salada, farçiden i calenta.

Accusi

Olivada, tonyina i carxofa confitada.

Monella

Provolone, mesclum, tomàquet, maionesa i pernil dolç.

Quaranta

Pernil de Parma, ruca, i maionesa de tòfones.

Norma

Ricota salata, albergínia, pesto i tomàquet.

Estivo

Mozzarela, caprino i nous caramel·litzades.

Estrómboli

Pernil de Parma, mascarpone i tomàquets secs.

Toscana

Scamorza, salami i salsa de tomàquet.

Piglia-Piglia

Tomàquet, mozzarella i salsa pesto.

Messina

Taleggio (formatge cremós), confitura de flors i peres.

 

 

 

 

Preguntes freqüents:

Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.