La Carta

Estàs a:  Postres

Tiramisú de la casa
Cannolo Sicilià

Rotllet farcit de ricotta dolça i xocolata.

Gelat de stracciatella
Gelat de pistachio y crema
Xarrup de limoncello
Gelat de iogurt i frutti di bosco
Gelat de pinya i coco
Baba

Pa de pessic borratxo amb rom.

Crema de cioccolato i canyella

Lleugerament picant.

Mousse de mascarpone i maduixa
Crema de vainilla i caramel amb fruits de la passió

 

 

 

 

Preguntes freqüents:

Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.