La Carta

Estàs a:  Vins

Negres

Trigaio

Vi Rosso – Feudi di San Gregorio (Campania)

Syrah

Sicilia I.G.T. – Feudo Arancio (Sicilia)

Valpolicella

Valpolicella Classico Superiore D.O.C. – Tommasi (Veneto)

Santa Cristina

Toscana I.G.T. – Santa Cristina (Toscana)

Teroldego Rotaliano Riserva

Teroldego Rotaliano D.O.C. Riserva – Mezzacorona (Trentino)

Morellino Scansano

Morellino di Scansano D.O.C.G. – Compagnia del Vino (Toscana)

Chianti

Chianti D.O.C.G. – Verga (Toscana)

Merlot

Trentino D.O.C.G. – Mezzacorona (Trentino)

Barbera d‘Alba

Barbera d‘Alba D.O.C. – Prunotto (Piemonte)

Villa Antinori

Toscana I.G.T. – Antinori (Toscana)

Santa Cecilia *

I.G.T. Sicilia – Planeta (Sicilia)

Barolo *

Barolo D.O.C.G. – Prunotto (Piemonte)

Amarone Classico *

Valpolicella Classico D.O.C. - Tommasi (Veneto)

Syrah *

I.G.T. Sicilia – Planeta (Sicilia)


(*) Gamma alta

Blancs

Campogrande Orvieto

Orvieto D.O.C. Classico – Santa Cristina (Toscana)

Moscato D’Asti

D.O.C.G. – Balbi Soprani (Piemonte)

Verdicchio dei Castelli di Jesi

D.O.C.G. – Verga (Marche)

Inzolia

Sicilia I.G.T. – Feudo Arancio (Sicilia)

Albente

Vi Bianco – Feudi di San Gregorio (Campania)

Pinot Grigio Castelfirmian

Trentino D.O.C. – Mezzacorona (Trentino)

 

Rosats

Corvo

Duca di Salaparuta

Mastro

La Campania

 

Lambruscos

Lambrusco Grasp. Amabile "Centenario"

Lambrusco Grasparossa di Castelvetro D.O.C. - Chiarli (Emilia Romagna)

Lambrusco Grasp. Secco "Centenario"

Lambrusco Grasparossa di Castelvetro D.O.C. - Chiarli (Emilia Romagna)

Lambrusco Otello

Cecci

Lambrusco Rosato

Lambrusco dell‘Emilia I.G.T. Rosato – Chiarli (Emilia Romagna)

Fragolino

Bottega

 

Prosecco

Prosecco di Conegliano Brut

Cantina Maschio - Veneto

 

Cervesa

Moretti

Blonde

Peroni

Blonde

Moretti Zero sense alcohol

Blonde

Moretti Dopio Malta

Blonde

 

 

 

 

Preguntes freqüents:

Mesclum: variat de amanides.
Caprino: formatge de cabra, molt suau, com d’untar.
Enrotllat: el mateix que la Piadina, però amb un altre format de presentació.
Escamorza: tipus de mozzarella, més curada i lleugerament fumada.
Pancetta: tipus bacó més natural i especiat.
Pasta brick: massa molt fina i emmotllable, cruixent amb la calor.